A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden alkalomra. Találhatók benne zsenge levesek és ízes-fűszeres előételek, habkönnyű falatkák és klasszikus hús- vagy halételek, de a vegetáriánus konyha hí
Házias konyha. Zöldbabos-sajtos tészta 4 napja Az otthon ízei. Káposztás lángos 1 hete Édes otthonunk, némi sóval. Krémes brokkolis csirkemell 1 hete ... Könnyed ujjgyakorlat.....Az egyszerű ámde nagyszerű túróval töltött zsemle 4 éve Angéla Web Cukr
Receptek minden mennyiségben, szakácskönyvek, alapanyagok, eljárások, konyhai eszközök, gasztronómiai szótár.
Magyar Konyha magazin 2010 decemberében, megújult tartalommal és külsővel újraindult a legrégebbi magyar kulináris folyóirat, a ma már több mint negyven esztendős Magyar Konyha. Nemzedékek nőttek fel receptjein, évtizedeken át nemcsak főzni, de terít
A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kia
A meglehetősen tüzes szósz körbeöleli a készre sült szárnyat, amely mellé jólesik egy könnyed mártogatós. ... Hagyományos krumplis tészta: a magyar konyha egylábasos tésztája. Gránátos kocka, grenadírmars vagy nevezzük egyszerűen csak krumplis tésztá
Együk karcsúra magunkat 2 A fogyókúra nem boszorkányság, csak tudni kell, hogy mindennapi ételeink mennyi zsiradékot tartalmaznak. Ha fogyni akarunk, ne együnk többet naponta 30-40 gramm zsírnál.
Ismeretlen szerző - Francia szakácskönyv A francia konyha - mint minden, ami francia - könnyed, szellemes és elegáns. A mennyiséggel szemben mindig a minőségen van a hangsúly. Nem véletlen, hogy olyan nagy hatással volt szinte minden nemzeti konyhára
A jellegzetes kinézetű konzerv, a piros fémhengerbe zárt sűrített paradicsom fénye mára kissé megkopott. Ha nem is tartozik a legfontosabb alapanyagok közé, néha azért szükség van rá. A Magyar Konyha magazin és a Pannon Gasztronómiai Akadémia tesztjé
A magyar konyha múltja és jövője Élelmezésünk távoli múltjának és jövőjének érdekes regénye ez a könyv. A szerző több, mint negyven éves mezőgazdasági, élelmiszer- és vendéglátóipari tevékenysége során sok-sok értékes adatot gyűjtött élelmezésünk tec